L’Ajuntament relentitza la tasca comunicadora de Cerdanyola Informa

El cap de servei de comunicació institucional demana al Cerdanyola Informa que faci les preguntes de les notícies actuals via instància, impedint així una informació que sigui alhora ràpida i completa en el nostre mitjà.

ajuntamentPer tal d’ampliar les notes de premsa que es reben des de l’Ajuntament, Cerdanyola Informa ha contactat algun cop amb els serveis de comunicació de l’Ajuntament via e-mail. Durant aquest temps, la resposta ha estat immediata, sempre facilitant tota la informació demanada en un termini màxim de tres dies. Aquesta immediatesa afavoria la rapidesa a l’hora de publicar notícies actuals i completes.

A partir d’avui això s’ha acabat. Després de facilitar-nos una informació que els hem demanat per ampliar una nota de premsa que ells mateixos ens han enviat, el cap del servei de comunicació de Cerdanyola ha trencat aquesta immediatesa i ha informat al Cerdanyola Informa que faci aquestes demandes d’informació mitjançant instàncies a la OAC “per tenir constància de la petició i l’entrada a l’Ajuntament i perquè arribi als serveis de comunicació pels canals existents a l’Ajuntament”.

Les instàncies que ha entregat fins ara Cerdanyola Informa a la OAC – servei que sempre ha atès amb gran atenció i professionalitat el nostre mitjà – han estat respostes per part dels responsables de servei en un temps que anava d’un a tres mesos. Motiu pel qual, el que s’aconsegueix amb aquesta demanda que ens ha fet, és “posar pals a les rodes” a la informació d’actualitat.

Cerdanyola Informa lamenta aquesta actitud del cap del servei de comunicació, ja que fins ara les treballadores de comunicació havien estat atentes a les nostres peticions i també lamenta el pas enrere en la fluïdesa d’informació que havia tingut fins ara el servei.

Comparteix: