Presentació dels llibres guanyadors dels Premis Literaris 2016

Els llibres guanyadors del Premis Literaris 2016, que organitza la UAB i l’Ajuntament, seran presentants demà en un acte al Museu d’Art.

Els guanyadors, d’entre les 84 obres presentades, han estat Núria Broquetas, per l’obra “El llagut de foc”; David Yeste per l’obra “24 vintervariationer”; i Vera Sanahuja per l’obra “La mare i el monstre”.

El proper dimecres, 23 de novembre a les 19 h., el Museu d’Art de Cerdanyola del Vallès (MAC) (C. Sant Martí, 88. Cerdanyola del Vallès, Barcelona) acollirà la presentació dels llibres guanyadors dels Premis Literaris de 2016. Els guanyadors es van donar a conèixer el mes de maig, i aquest dimecres es presenten les obres ja editades.

Aquests premis literaris es divideixen en tres categories:

  • El Premi de Novel·la “Valldaura-Memorial Pere Calders” , dedicat a totes aquelles peces que adopten la forma literària de la novel·la. A l’edició d’enguany, el premi és per a Núria Broquetas amb la novel·la “El llagut de foc”.
  • El Premi de Poesia “Miquel Martí i Pol”, per a peces del gènere poètic: a l’edició d’enguany el premi és per a David Yeste amb la seva obra titulada “24 vintervariationer”.
  • El Premi de Narrativa Breu “Caterina Albert” , de relats breus; aquest any se l’ha endut Vera Sanahuja, amb l’obra “La mare i el monstre”.

En aquesta edició, s’hi han presentat al Premi de Novel·la «Valldaura – Memorial Pere Calders» un total de 10 obres; al Premi de Poesia «Miquel Martí i Pol» 49 obres; i al Premi de Narrativa Breu «Caterina Albert» 25 obres.

El termini de presentació dels originals de la propera edició començarà el 12 de desembre de 2016 i finalitzarà el 13 de febrer de 2017 a les 24 h.

A més a més del lliurament de premis, durant l’acte de presentació dels llibres guanyadors s’anunciaran les bases per la convocatòria dels Premis Literaris 2017 i l’atorgament dels Premis Nit Lab-MAC 2016. Per acabar s’amenitzarà la jornada amb un recital musical per retre homenatge a l’escriptora i periodista Montserrat Roig en el 25è aniversari de la seva mort.

Imatge capçelera: http://noticias.universia.ad

Comparteix: