L’AMCV farà el Concert de Santa Cecília el dissabte 19 de novembre a l’Ateneu

El musical està de moda i l’AMCV ha volgut que aquest sigui el gènere protagonista del proper concert que oferirà a la ciutat. Serà el proper 19 de novembre en el marc del seu popular Concert de Santa Cecília.

apcLa festivitat dels músics és una data que l’entitat sempre ha celebrat des de la seva fundació l’any 1999, però enguany l’ha pensada més familiar que mai. “No ens creiem que no hagis taral·lejat mai a la dutxa un musical” és l’eslògan amb què l’entitat està fent promoció del concert i és que els musicals són un gènere que arriba a grans i petits, sense excepció. A les 19:00h, a l’Ateneu de Cerdanyola, les dues formacions actives de l’AMCV, la Coral i la Banda, oferiran un repertori conformat per peces extretes de musicals com Cabaret, Esmorzar amb Diamants o Mary Poppins. 

La temàtica del Concert de Santa Cecília estarà basada en musicals de teatre i de cinema que les dues formacions interpretaran en dues parts separades per una pausa de 15 minuts. A la primera, la Coral, dirigida per Manel Cubeles, cantarà clàssics com Blue Moon, Tonight, Moon River o Everybody wants to be a Cat.

Un Santa Cecília d’estrena

A la segona part, Irene Delgado, que viu la seva primera temporada com a directora titular de la Banda de l’AMCV, proposarà un programa amb els fragments més cèlebres de Chicago, Grease, Mary Poppins i West Side Story. Delgado ha escollit un repertori familiar i rodó per als seus primers mesos al capdavant de la formació. Al final del concert, la Banda i la Coral interpretaran, plegades, una altra obra del mateix estil.

El Concert de Santa Cecília, que també servirà per presentar els nous membres de les dues formacions, és un espectacle gratuït. Les entrades (no numerades) es podran recollir a la guixeta de l’Ateneu des del dilluns 14 de novembre a mig matí fins que s’esgotin les localitats. Des de l’AMCV es prega fer-ne un bon ús perquè la platea tingui el millor aspecte possible i ningú quedi sense lloc.

Comparteix: