Quinze dies de reconeixement a la gent gran de la ciutat

La tradicional Setmana de la Gent Gran es converteix en Quinzena i se celebrarà entre el 14 i el 26 de novembre amb diverses activitats.

La gent gran de la ciutat tornarà a fer-se visible, aquest any durant la segona quinzena de novembre. A Cerdanyola del Vallès es realitzen durant tot l’any una gran varietat d’accions i iniciatives impulsades per aquest col·lectiu i és durant la q

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

uinzena de la Gent Gran que es busca reconèixer aquesta aportació.

La programació de la Quinzena de la Gent Gran 2016 s’ha treballat de forma participativa. Ha estat una comissió de participació, creada a partir del Consell Municipal de la Gent Gran, la que ha dissenyat i decidit les activitats que recull el tríptic editat amb la programació prevista. Aquesta és molt variada reflectint la realitat, interessos i necessitats de la gent gran. El ventall d’activitats contempla propostes relacionades amb la seguretat, els drets de la gent gran, el benestar, la formació i també les pròpiament lúdiques. Totes elles promogudes des del paraigües de la solidaritat, la intergeneracionalitat, la inclusió i la cohesió social.

Activitats destacades

El calendari de la Quinzena de la Gent Gran s’obrirà amb la conferència Consells de seguretat per evitar els maltractaments a la gent gran a càrrec dels Mossos d’Esquadra el dilluns 14 de novembre a les 17:30h a la Sala d’Enric Granados de la Biblioteca Central.

El dissabte 19, la comissió de participació de la Gent Gran ha organitzat un Vermut musical solidari al pla de les Alzines a partir de les 12h. Els beneficis recaptats durant l’activitat es donaran a la campanya Una Nit d’Il·lusió.

Enguany se celebrarà la segona edició de l’Assemblea de la Gent Gran. En aquesta ocasió serà el dimarts 22 de novembre a les 17h al Museu d’Art de Cerdanyola.

Amb motiu del Dia Internacional Contra la Violència vers les Dones, el divendres 25 de novembre, es durà a terme l’activitat Punt i final a la violència masclista. Al llarg del matí, entre les 10h i les 13h, qui vulgui podrà elaborar el seu propi Punt i final amb la tècnica del trapillo. Serà a la plaça de l’Abat Oliba.

Tríptic amb la programació de la Quinzena de la Gent Gran 2016

Cartell de la Quinzena de la Gent Gran 2016

Comparteix: