Dimecres 16, L’Ateneu acollirà l’estrena de “Pasos”, de Duram Teatre

El jove cerdanyolenc Raúl Moreno, exalumne de l’Aula de Teatre de Cerdanyola presentarà “Pasos” el proper dimectres 16 de novembre a l’Ateneu (21:30h). “Pasos” és un projecte que s’ha estat cuinant durant tot l’any a una de les aules de l’Ateneu.

PASOS CARTEL

Pasos” és una mirada al món interior d’un individu que té coses a dir o, més aviat, cridar. L’argument ens situa a un estudi de gravació, on el grup de punk-rock Goriak prepara el seu primer disc. Tot transcorre com és habitual fins que les petites picabaralles acaben agreujant-se més del compte. Diego, bateria de la formació, haurà de fer front a una situació que, per qüestions personals, li supera.

Duram Teatre aposta pel teatre de creació, tot tenint present un llenguatge emmarcat en un univers no estrictament realista i basat en la paraula i el gest, considerant la relació actor-espectador com a element fonamental a l’hora d’explicar una història.

pasosA partir d’un text escrit pel Raúl Moreno van començar a investigar sobre la posada en escena, els elements escenogràfics, sonors, lumínics i audiovisuals, fins a tenir quelcom per mostrar a un públic disposat a criticar. El procés va continuar rebent el feedback dels professors de l’aula Carlos i Javier Soler, així com el de la famosa companyia, també cerdanyolenca, Titzina Teatre i la directora artística Txell Roda.

Així s’ha creat “Pasos”, un monòleg totalment auto produït i auto finançat. Tot neix de les ganes de tirar endavant un projecte teatral professional des de la idea fins a la posada en escena. D’aquest manera, com a punt i final d’aquest procés creatiu, Duram Teatre presentarà la seva proposta el proper 16 de novembre.

Destacar que des de la companyia es creu que una manera d’apropar el teatre a tothom, es tingui la butxaca que es tingui, és a través del que s’anomena taquilla inversa. Això significa que tothom està convidat, un cop acabada la funció, a valorar i deixar els diners que cregui més convenients.

El teatre no és només per als caps de setmana. Dimecres 16 de novembre a les 21:30h l’Ateneu es deixa endur amb “Pasos”, 55 minuts de pur teatre.

Més informació:
Duram Teatre
[web] [facebook]

Comparteix: