Especial Cafè en lletres per a la Festa de Tardor

La presentació del llibre L’amor fora de mapa de Roc Casagran es completarà amb l’espectacle musical a càrrec de Mireia Vives i Borja Penalba.

cafeamblletresRoc Casagran, autor del llibre L’amor fora de mapa (Sembra llibres, 2016), estarà molt ben acompanyat en el Cafè en lletres d’aquest dijous 10 de novembre, que tindrà lloc a la Sala d’Enric Granados de la Biblioteca Central. A la presentació intervindrà la directora de la Institució de les Lletres Catalanes de la Generalitat de Catalunya, Laura Borràs. A més, l’acte inclou l’espectacle musical amb la veu de Mireia Vives i la música de Borja Penalba. Els dos artistes interpretaran cançons basades en els poemes que apareixen a la novel·la L’amor fora de mapa, mentre Roc Casagran llegeix fragments de la seva obra. Es tracta d’una adaptació de l’espectacle habitual i que es basa en el primer disc conjunt de Vives i Penalba (referència número 100 de Mésdemil) que recull els 14 poemes de Casagran musicats

L’amor fora de mapa és el darrer llibre de Roc Casagran (Sabadell, 1980), professor i escriptor català especialitzat en poesia i novel·la. Casagran ha guanyat premis amb els seus llibres de poemes Els carrers de les fàbriques (Premi Martí Dot), Després de Sarajevo (Premi Miquel Àngel Riera), L’ombra queixalada (Premi de Poesia Parc Taulí 2010). A més, fa recitals de poesia arreu del país. En aquesta ocasió ho farà acompanyat de Mireia Vives i Borja Penalba.

L’amor fora de mapa no és un llibre de poemes però si que els inclou al llarg de la novel·la, que es converteix en un laberint afectiu embolcallat de versos i cançons en què les pors i els desitjos més íntims són les brúixoles de tres ànimes de trenta-i-pocs anys que tracten de sobreviure a les crisis que minen els temps actuals.

Comparteix: