Nova edició de les Jornades Esportives Nocturnes

La nit del divendres 4 al dissabte 5 de novembre, els i les joves de la ciutat tenen una cita amb l’esport. Can Xarau acollirà una nova edició de les Jornades Esportives Nocturnes.

Imatge:  Alba Aguilera

Imatge: Alba Aguilera

El bàsquet, el futbol, l’handbol i el volei són els esports d’equip que es podran practicar durant les XVI Jornades Esportives Nocturnes (JEN), que se celebraran la nit del 4 al 5 de novembre al Complex Esportiu Municipal de Can Xarau. Els i les joves participants també podran fer bàdminton (activitat dirigida pel Club Bàdminton Bellaterra), cicloindoor i sumba a les estones que no estiguin competint amb equip.

Les Jornades Esportives Nocturnes, organitzades pel Club d’Handbol Cerdanyola amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, pretenen tornar a oferir als joves de la ciutat una opció diferent per a passar la nit. La jornada lúdica esportiva dóna l’oportunitat de fer esport alhora de fer d’aquest un mitjà de socialització.

Les XVI JEN, destinada a joves a partir dels 16 anys, començarà el divendres 4 de novembre a les 22h i acabarà a la 01h del dissabte 5 de novembre amb una xocolatada per a totes les persones participants.

Les inscripcions es poden formalitzar al Servei d’Esports de 9h a 14h (Avinguda de Guiera, 6 – 1a planta) i el mateix divendres abans d’iniciar-se l’activitat al CEM Can Xarau.

Comparteix: