Aquesta setmana s’han celebrat els Consells d’Infants i d’Adolescents

Dilluns i dimecres s’ha fet a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Cerdanyola el Consell d’Infants i el Consell d’Adolescents.

ciacEl Ciac (Consell d’Infants i d’Adolescents) està format per 88 nois i noies, dels quals 51 pertanyen als centres de primària i 37 a secundària. Tot i que encara s’està a l’espera que dos centres de secundària passin els seus representants, els plenaris de primària i secundària es faran per separat i la periodicitat serà mensual encara que
més endavant es preveu treballar conjuntament.

Del consell d’infants que es va realitzar el passat dilluns han sortit tres comissions de treball:

  • Preparació de festivitats religioses (catòliques), com la rebuda dels reis d’orient i possible participació en la cavalcada.
  • Creació del logo dels camins escolars.
  • Repartiment del material recollit a la campanya “El CIAC planta cara a la pobresa”, i TU.

Del Consell d’adolescents que es va fer el passat dimecres han sortit també tres comissions de treball,

La primera i la tercera conjunta amb el consell d’infants (rebuda dels reis i repartiment material recollit) i la segona comissió que treballarà els suggeriments i les propostes d’activitats per adolescents en el marc de les festes de la ciutat.

Totes aquestes comissions es començaran a treballar la segona quinzena de novembre. A més s’han triat els i les representants al Simposi sobre Consells d’Infants i Adolescents de Catalunya que es realitzarà a Caixa Fòrum els dies 13 i 14 de desembre.

L’alcalde i la regidora d’educació han donat la benvinguda als representants en els als Consells i els hi ha desitjat molta sort. Tant l’alcalde com la regidora han qualificat els Consells d’eina important de consulta pels diferents programes polítics que posa en marxa el Govern.

Comparteix: