La Escalera publica els 39 vídeos de les actuacions del cinquè Aniversari

La Escalera publica els 39 vídeos de les actuacions realitzades durant el seu aniversari al concert obertura i al concert clausura.

L’Associació de Música d’Autor La Escalera, formada per gent de Ripollet, Cerdanyola, Mollet, Barcelona i Madrid ha celebrat aquest any el seu cinquè aniversari amb un total de 45 actuacions. Sis d’elles ja van ser publicades en vídeo, i avui ha publicat els 39 vídeos que faltaven, corresponents al concert obertura i concert clausura.

Concert d’obertura

Concert de clausura

Permiso de la Dama, Patrycia, Nelson Poblete, Miguel Ángel Bueno, Rocío Gómez, Lidia Uve, Javi Jareño, Dany Bernal y Alma de Boquerón són les artistes que van participar en el concert d’obertura de l’Aniversari de La Escalera, organitzat el mes d’abril d’enguany. Per la seva banda, al concert clausura, celebrat el passat 10 de setembre, van participar Oriol Barri, Anaïs Vila, Onicoriun, Enric Llucià & Group, Marc Freixas, Albert Gàmez, Alma de Boquerón i Verdcel.

L’Associació tanca així el seu aniversari, celebrat durant set mesos (abril – octubre) i on han participat més de 40 artistes. L’Aniversari ha fet un recorregut per la música d’autor catalana, espanyola i mexicana, ha fet un homenatge a Federico Garcia Lorca i ha presentat el documental “La Habana de la Màfia”, comptant amb el seu director Xavier Esteve.

Homenatge a Federico Garcia Lorca

México canta

La Escalera ja ha anunciat que l’any vinent “presentarà un programa molt diferent” més centrat en la localitat de Ripollet, alhora que recorda que continua amb la seva programació habitual a Ripollet Ràdio i a les televisions de Madrid (Tele K i Canal 33).

Comparteix: