Podem Cerdanyola realitza una xerrada sobre la situació de les refugiades

Podem Cerdanyola organitza una xerrada sobre la situació dramàtica que viuen les refugiades a Europa. L’acte es realitzarà el dijous 3 de novembre a les 18:30h a la sala 22 de l’Ateneu.

14589657_1188634304530346_8041795553929718733_o

Imatge: Podem Cerdanyola

 El cercle local de Podem continua amb el cicle de Xerrades – Col·loquis. La següent, que es realitzarà el dijous 3 de novembre, estarà centrada en un tema que ha estat a sobre de la taula des de fa temps: El Refugiats a Europa. Per parlar i sentir la situació dramàtica que viuen els refugiats compten amb el Pol Orobitg, de l’Agrupament Escolta Pau Casals de Cerdanyola, organització de joves que l’estiu passat va organitzar un viatge a Grècia, es va solidaritzar amb la gent refugiada i per tant coneix de primera mà el que està passant amb les desenes de milers de persones que busquen refugi en els nostres països fugint de la guerra, la fam, la inexistència d’expectatives i de futur.

tercera XerradaTambé comptaran amb la presencià de la Brigada Vallesana Simón Bolívar que parlarà de l’Internacionalisme i de la necessitat de solidaritzar-se entre els pobles i les persones. La part final de l’acte serà dedicada al debat i a l’intercanvi d’idees.

El següent acte de Podem serà el dia 16 de novembre i tractarà sobre l’Ajuntament de Cerdanyola: Què és i com funciona. És una eina útil pels interessos de la gent?

Comparteix: