Informa’t de les malalties que provoca la cimentera de Montcada

La plataforma Anti-inicineració de Montcada ha organitzat un acte on la ciutadania podrà preguntar a Fernando Palacios (CSIC) sobre les malalties que provoca la cimentera de Montcada.

14713740_1803685249900458_7566575910694989264_nFernando Palacios, científic-investigador del Centre Superior d’Investigacions Científiques (CSIC), visitarà Montcada dijous vinent per participar en un acte organitzat per la Plataforma Anti-Incineració de Montcada. L’acte, que és obert al públic, és d’especial interès per la ciutadania de les poblacions que viuen al voltant de la cimentera de Montcada, ja que són les més perjudicades.

Dades de l’acte

Dijous 27 d’octubre a les 19 hores en el Kursaal de Montcada i Reixac. Xerrada a càrrec de Fernando Palacios.

En el següent vídeo podeu veure una intervenció de la Plataforma Anti-Incineració de Montcada explicant la problemàtica de la Cimentera. L’acte es va realitzar a Cerdanyola el passat mes de juliol del 2015, un cop finalitzada l’acampada contra el Centre Direccional.

Imatge: unecologistaenelbierzo.

Imatge: unecologistaenelbierzo.

Comparteix: