Cerdanyola se suma al Dia Internacional de la Lluita Contra el Càncer de Mama

Una conferència el dimecres 19 d’octubre i una jornada participativa el dissabte 22 d’octubre serviran per a commemorar la data.

cancermamaEl programa d’activitats amb motiu del Dia Internacional de la Lluita Contra el Càncer de Mama 2016 (19 d’octubre) inclou diferents iniciatives i compta amb la col·laboració de la secció local de l’Associació Española Contra el Cáncer (AECC), l’establiment Ortopèdia Inse, La Fundació Rovira, el grup de percussió Batúcamela, l’escola de dansa Somnis i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

La nit del 18 i 19 d’octubre la façana de l’Ajuntament quedarà enllumenada de color rosa amb motiu del Dia Internacional de la Lluita Contra el Càncer de Mama, que es commemora el 19 d’octubre. El mateix dimecres, a les 19h, la nutricionista Laura Girona oferirà la xerrada Alimentació i Càncer: mite o realitat? a la Biblioteca Central de Cerdanyola.

El matí del dissabte 22 d’octubre se celebrarà una jornada participativa amb diferents activitats entre les 11h i les 14h a la plaça de l’Abat Oliba. Hi haurà un punt informatiu de l’AECC, es farà un taller de confecció de coixins solidaris, també es faran tallers de maquillatge, massatge, tractaments, per aprendre a posar-se un mocador i d’autoexploració… La jornada comptarà amb l’actuació de Batúcamela i diferents exhibicions de ball i es tancarà a les 13h amb la lectura del manifest i una desfilada.

Comparteix: