Mig miler de persones visiten el Museu i Poblat de Ca n’Oliver durant el XVI Cap de Setmana Ibèric

Tant les visites guiades a les exposicions del museu, com les realitzades al poblat ibèric i les activitats familiars han estat molt ben rebudes per part del públic assistent.

setmanaibericDurant el XVI Cap de Setmana Ibèric han visitat el Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver 515 persones, procedents de fins a 21 poblacions diferents, la majoria del Vallès Oriental i Occidental, Barcelonès, Baix Llobregat i Maresme.

El Cap de Setmana Ibèric, organitzat a Cerdanyola, pel Museu de Ca n’Oliver i el Col·lectiu de Recerques Arqueològiques de Cerdanyola (CRAC) ha estat replet d’activitats. El diumenge al matí, més d’un centenars d’infants van participar en els diferents tallers, que enguany giraven entorn el comerç a l’antiguitat. Els nens i nenes participants a la gimcana van fer de mercaders intercanviant els cereals dels ibers per productes grecs i cartaginesos com màscares, collarets o monedes, que ells mateixos van haver de fabricar.

Les visites guiades a les exposicions del museu i al poblat també van tenir molt èxit. En total van ser 265 les persones que van prendre part. 155 van seguir la visites del dissabte, la del matí a càrrec del director del museu i la de la tarda teatralitzada amb el Bilos i la Betinin com a protagonistes. El diumenge, a les visites guiades a l’exposició permanent Cerdanyola, terra d’ibers, i a la temporal La fi és el principi, pràctiques funeràries a la Catalunya prehistòrica van participar 110 persones.

Comparteix: