Dues regidores del PSC Cerdanyola, imputades per prevaricació

El diari La Vanguardia, en la seva publicació digital, ha anunciat la imputació de l’ex-alcaldessa, l’ex regidora d’urbanisme i dos treballadors de l’Ajuntament per un delicte contra l’ordenació del territori i prevaricació.

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Imatge: Ajuntament de Cerdanyola

Carme Carmona, exalcaldessa de Cerdanyola del Vallès i actual portaveu dels socialistes a l’ajuntament; Eulàlia Mimó, exregidor d’urbanisme i ara regidor a l’oposició del mateix ajuntament, el cap d’Urbanisme del consistori, Jaume Ascó i un dels tècnics de les oficines municipals, Joan Carles Sallas han estat imputats per un delicte contra ordenació del territori i prevaricació .

Segons ha pogut saber La Vanguardia, el titular del Jutjat d’Instrucció número 8 de Cerdanyola ha obert un procediment per una denúncia del president de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra, Ramon Andreu, que va alertar la Fiscalia d’unes obres consentides pel consistori a marge del Pla General Urbanístic.

La causa neix en la construcció d’un mur i una pista d’atletisme en una escola concertada del municipi, Escola Ramon Fuster, que no complien la normativa municipal i que va requerir la tala d’una trentena d’arbres. En el seu moment, es van obrir dos expedients disciplinaris urbanístics que el consistori no va resoldre a pesar que el mateix Andreu va advertir al consistori i als grups municipals de la manifesta il·legalitat de les obres.

Ara, l’exalcaldessa, la regidora d’urbanisme i part de la direcció tècnica es troben investigats per aquest cas. De fet, avui mateix s’ha remès la documentació judicial al consistori qui ha informat als investigats de la situació. Font de la notícia.

Comparteix:

One Response to Dues regidores del PSC Cerdanyola, imputades per prevaricació

  1. Pingback: Dos concejalas del PSC Cerdanyola, imputadas por prevaricación [CAT]