Tres dies de teatre infantil i juvenil a la ciutat

El FIT celebrarà el seu desè aniversari amb una edició que reunirà 15 companyies que entre el 23, 24 i 25 de setembre oferiran un total de 22 representacions a diferents escenaris de Cerdanyola del Vallès.

Cartell_FIT_2016Arriba el darrer cap de setmana de setembre i amb ell el Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil de Cerdanyola. Enguany, el grup Bambalina amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, ha aconseguit lligar una programació que convertirà a la ciutat en el punt de trobada del millor teatre infantil i juvenil de l’escena estatal i també internacional.

El Teatre de l’Ateneu serà l’escenari dels espectacles de gran format. L’ Assemblea Teatro di Torino tornarà a Cerdanyola i ho farà per a inaugurar el FIT amb l’espectacle musical ¿Dónde van los globos?. També actuaran al Teatre Ateneu les companyies GoraKada amb l’obra de teatre Moby Dick, Roberto Alonso que oferirà l’espectacle de dansa Zaquizamí i Forani Teatre amb el seu darrer treball de titelles Valentina.

El Museu d’Art de Cerdanyola tornarà a ser seu del festival acollint la representació de titelles i ombres El mirall de les formigues de la companyia francesa Pupella-Noguès, l’espectacle d’ombres xineses El gegant Dum-Dum i la petita Tulipa d’ Animamundi Teatre, el concert narratiu amb titelles de paper Dins la panxa del Llop de la cia De Paper i els titelles La Sirenita de La Canica.

A la plaça de l’Abat Oliba hi haurà instal·lada la Carpa de la Cia Circ Xic, que estrenarà el seu espectacle Teatre de Funàmbuls oferint quatre sessions. També hi haurà un escenari en el que es representarà Viatjazz a Nova Orleans, espectacle musical de la Cia Roger Canals.

El Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil tornarà també a passejar-se pels carrers de la ciutat amb tres cercaviles: Rats de la cia Campi qui pugui i Pete&Pat de la cia Bigolis Teatre i el grup Batúcamela, que animarà els carrers a ritme de batucada.

La plaça de l’Ateneu serà el lloc a on es duran a terme els tallers programats per al FIT Cerdanyola. Durant tot el dissabte i diumenge Katakrak organitzarà tallers de creativitat, reciclatges i jocs. I el diumenge s’afegiran els tallers de pinzellades i globoflèxia del GAAC.

Comparteix: