Empar Moliner inaugura el segon semestre del Cafè amb lletres

L’escriptora i periodista catalana presentarà Tot això ho faig perquè tinc molta por en la sessió del Cafè amb lletres del 22 de setembre.

Empar_Moliner_Tot_aixx_ho_faig_perque_tinc_molta_porUn nou cicle de sessions del Cafè amb lletres donarà inici el proper dijous 22 de setembre a les 19:30h a la Biblioteca Central de Cerdanyola i ho farà amb Empar Moliner que presentarà Tot això ho faig perquè tinc molta por, premi Mercè Rodoreda 2015.

Tot això ho faig perquè tinc molta por plasma l’instint narratiu, l’agilitat i l’humor d’una Empar Moliner que ha recollit en el seu llibre un seguit de personatges dominats per la por. Les dues mares de l’escola que fan running pel bosc, el presentador que vol lligar-se l’entrevistat, la por que un fill prengui mal, la parella que ja no riu, l’esnobisme gastronòmic i tantes neurosis quotidianes apareixen en un llibre seriós que tant té humor com tristesa.

Tot això ho faig perquè tinc molta por és el darrer d’una llarga llista de llibres publicats per Empar Moliner. Alguns d’aquests són els reculls de relats L’ensenyador de pisos que odiava els mims, T’estimo si he begut (premi Lletra d’Or 2005) i No hi ha terceres persones; les novel·les Feli, l’esthéticienne (premi Josep Pla 2000), La col·laboradora i Contes infantils contra tot pronòstic; i els reculls d’articles Busco senyor per amistat i el que sorgeixi i Desitja guardar els canvis?

Empar Moliner visitarà el Cafè amb lletres de Cerdanyola el dijous 22 de setembre, a les 19:30h a la Biblioteca Central de Cerdanyola. La següent sessió anirà a càrrec de Flavia Company, que presentarà el 20 d’octubre Haru. Cada dia és una vida sencera.

Comparteix: