III edició de la Jornada d’Art i Joves

Aquest cap de setmana els jardins del Museu d’Art de Cerdanyola tornaran a acollir una nova edició de la “Jornada d’Art i Joves”.

art1La Jornada d’Art i Joves és una petita mostra, però molt variada, de creacions d’artistes locals que tenen dos denominadors comuns: la creativitat i la joventut: fotografia, pintura, curtmetratges, música, escultures, grafitis… tot l’art tenia cabuda als jardins del MAC!

L’objectiu d’aquesta Jornada, organitzada conjuntament amb el Servei de Joventut i el Casal de Joves, és mostrar al públic la tasca que desenvolupen joves nous valors de Cerdanyola en qualsevol àmbit de l’art i contribuir a difondre el seu treball. De moment s’han fet dues edicions amb molt bona resposta, i enguany s’organitza la tercera.

Per un dia, el jardí del museu es converteix en una exposició a l’aire lliure on es troben diferents vessants de l’art. L’activitat s’estructura en diverses parades i és amenitzada per grups i intèrprets joves de la ciutat, ja que la música és també una manifestació artística i la intenció és conjugar especialitats diferents en un mateix entorn.

Comparteix: