El Firestoc de tardor reunirà una trentena d’establiments locals

La fira d’oportunitats s’instal·larà el Parc del Turonet el diumenge 2 d’octubre entre les 10h i les 20h.

Imatge: Anna Montes

Imatge: Anna Montes

Amb l’arribada de la tardor se celebrarà una nova edició del Firestoc, que reunirà al Parc del Turonet un nombre important de comerços i establiments de la ciutat. La ciutadania tornarà a tenir l’oportunitat de comprar articles molt variats i a molt bon preu, ja que els establiments participants oferiran productes de temporades anteriors amb rebaixes substancials. També hi haurà empreses que donaran a conèixer els serveis que ofereixen.

En aquesta edició hi participaran botigues de roba, calçat, complements, joguines, accessoris per a animals de companyia, llibres, ortopèdia… i serveis com ara acadèmies, instal·lacions o bé fusteria d’alumini. Per primera vegada també estarà representat el sector de l’electrodomèstic.

La fira estarà amenitzada per una atracció de llits elàstics per als més petits i també disposarà de servei de bar.

Relació de participants: Happy Kids Name it, Electrodomèstics Dany, De luxe, Il·líria, Casual Roba i Complements, Joguines Dubà, Nens i Nenes, Vilma’s, Va d’Infants, Òptica Fàbrica, Esports Vian, Llibreria Lilliput, K-Macus, Mima’t, Autoescola Serraparera, Índiga, Oxopen School, Ortopèdia Inse, Tot Nens, Blau Chic, Atraccions Bosch, Cerdanyolagas, Las Cosas de Susana, Més que Fils, Reyes Carpinteria d’Alumini, Esports Torrente, La Antigua Food Van i Fe-Mar.

Comparteix: