La Jugatecambiental estrena temporada amb el taller ‘Què hi posarem, al kit de supervivència’

La primera sessió del nou cicle de la Jugatecambiental es durà a terme el diumenge 18 de setembre. L’horari i el lloc de realització seguirà sent a les 11:30h al Parc del Turonet. La temporada de tardor s’allargarà fins el 27 de novembre, amb sessions setmanals.

Què hi posarem, al kit de supervivència serà la primera activitat de la nova temporada de la Jugatecambiental. El diumenge 18 de setembre, els infants participants en el taller, que tindrà una durada de 40 minuts, aprendran per què augmenta la temperatura del planeta mitjançant uns termòmetres i unes cúpules que il·lustren l’efecte hivernacle. Després, a través d’un kit de supervivència, els infants coneixeran quins elements són imprescindibles per fer front als impactes i a les conseqüències del canvi climàtic.

Les sessions de la Jugatecambiental es duran a terme els diumenges entre les 11:30h i les 13:30h al Parc del Turonet i estaran guiades per educadors/es. Durant la temporada de tardor es realitzaran activitats molt variades que faran reflexionar als infants sobre temes com el model de mobilitat, el descobriment de la natura, de sostenibilitat…

Programa_Jugatecambiental_tardor_2016

La Jugatecambiental

La Jugatecambiental és un projecte compartit entre l’Àrea Metropolitana de Barcelona i diferents Ajuntaments metropolitants, entre ells el de Cerdanyola del Vallès. Les activitats programades estan dirigides per educadors i educadores ambientals amb experiència que posen en valor la importància social, patrimonial i ambiental dels parcs així com també el respecte per l’entorn i el civisme.

Comparteix: