La Fira de l’Esport es presenta amb moltes novetats

La instal·lació d’una pista de patinatge, un circuit de minikarts i l’ampliació de l’espai al Parc del Turonet, són les principals novetats que ens porta enguany la Fira de l’Esport de Cerdanyola, que arriba a la seva segona edició.

poster definitiu-2016L’Associació de l’Esport de Cerdanyola, organitzadora de l’esdeveniment presentat dijous al MAC de Cerdanyola, ultima els detalls de la trobada de l’esport local del dia 18 de setembre. Hi prendran part com a expositors una trentena de clubs, botigues i empreses relacionades amb el sector de l’esport, que podran mostrar i difondre les seves activitats en un indret on la pràctica de l’esport serà el fil conductor.

La Federació Catalana de Patinatge ha facilitat a l’organització la pista de patinatge mòbil de 20×10 metres on es practicaran tots els esports de lliscament i rodes (hoquei patins, patinatge artístic, free-style, skate, etcc..) i l’empresa Karting Baricentro posarà a disposició dels nens d’entre 6 i 12 anys karts infantils per fer curses en el circuit annex al recinte de la Fira al Passeig d’Horta. Tanmateix es practicaran els esports de casa nostra (bàsquet, handbol, futbol sala, tennis taula, petanca, tennis, escalada i escacs). Tots els nens i nenes de Cerdanyola podran venir a practicar esport, ja que en cada espai esportiu hi haurà monitors i dinamitzadors de l’activitat. Hi haurà també inflables i un escenari des d’on els clubs i gimnasos de Cerdanyola ens mostraran un seguit d’exhibicions de ball i arts marcials. Tot això i alguna sorpresa especial.

L’organització de la Fira de l’Esport compta amb la important col·laboració de l’Ajuntament de Cerdanyola i el suport dels següents patrocinadors: Ford iCar, Proto-Ràpid, Col·legi Montserrat, Cerdanyola Ràdio, Grup Sisquella, Cerdanyola al Dia i Telcon Comunicaciones Integrales.

L’èxit de públic assolit en la primera edició, en la que van passar per la fira unes 3.000 persones, augura l’interès dels cerdanyolencs per participar en un esdeveniment de ciutat que permet al teixit esportiu de Cerdanyola mostrar la seva cara a la ciutadania i que ha arribat per quedar-s’hi.

Comparteix: