El 10 de setembre La Escalera tanca el seu 5è aniversari amb un homenatge a la música catalana.

L’Associació de música d’Autor “La Escalera” arriba a la recta final del seu cinquè aniversari amb un concert dedicat a la música catalana i que comptarà amb vuit músics i un poeta.

Ripollet septEl proper dissabte 10 de setembre, a les 21hores, el Teatre Auditori de Ripollet serà l’epicentre d’una nit dedicada a la música catalana. La Escalera ha volgut lligar el tancament del seu aniversari amb la vespra de la diada per unir dues festes en una i amb l’objectiu d’apropar a la ciutadania a la música d’autor més propera. L’acte compta amb la col·laboració de Ripollet Ràdio i de Cerdanyola Informa.
L’escenari serà ocupat per un total de vuit músics – solistes i grups-: Marc Freixas i Albert Gàmez, Alma de Boquerón, Enric Llucià & Group, Un tal Pere, Oriol Barri, Anaïs Vila, Onicornium i Verdcel. Totes elles disposades a omplir l’auditori de sentiments en una nit que, després de sis actes, tancarà l’Aniversari de l’Associació.
Les entrades es poden recollir pels matins a Ripollet Radio (Rambla Sant Jordi 7), i a Aula Ítaca (Carrer Pedraforca 7, de 10 a 12h). També es poden fer reserves per email: alaescalera@gmail.com i a cerdanyolainforma@gmail.com o demanar més informació per twitter (@alaescalera) o per Facebook. El mateix dia del concert es repatiran les entrades restants a les guixetes del Teatre Auditori.
Fitxa tècnica:
Esdeveniment: Tancament 5è aniversari La Escalera i Homenatge a la cançó d’autor catalana.
Dia: Dissabte 10 de setembre.
Hora: 21hores.
Lloc: Teatre Auditori de Ripollet
Preu: Gratuït.

Organitza: La Escalera.
Col·labora
: Ripollet Ràdio i Cerdanyola Informa.

Comparteix: