El Museu d’Art de Cerdanyola acull l’exposició ‘Lumina’

L’artista Carme Miquel presenta al Museu d’Art de Cerdanyola una instal·lació feta a partir dels colors i del joc de la llum que plantegen els vitralls del museu.

Captura de pantalla de 2016-09-09 10-18-32El Museu d’Art de Cerdanyola celebrarà el seu 7è aniversari amb la inauguració, el divendres 16 de setembre a les 20h, de l’exposició Lumina de Carme Miquel. L’acte comptarà amb la presència de Jaume Vidal Biosca, crític d’art i comissari i cap de la secció cultural del diari El Punt Avui. A més, durant la inauguració es realitzarà la projecció sobre el muntatge comentada per l’autora de la mostra. Lumina es podrà visitar fins el 30 de novembre.

Carme Miquel, a partir dels colors i del joc de la llum que plantegen els vitralls del Museu d’Art de Cerdanyola, ha creat una obra amb simplicitat i materials sostenibles. La seva mirada directa i plena de frescor, des de la nostra contemporaneïtat, expressa de manera diferent allò que la tècnica del passat feia des del coneixement tècnic i artístic. Formes i colors creen diàlegs i jocs amb la llum i la transparència acompanyades de les refl exions del crític d’art Jaume Vidal.

La inauguració de l’exposició Lumina serà el punt de partida de la celebració del 7è aniversari del Museu d’Art de Cerdanyola. El mateix divendres i durant el cap de setmana, el museu seguirà amb la celebració amb les activitats programades amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni i al llarg del dissabte tindrà lloc la III Jornada d’Art i Joves.

Comparteix: