El MAC fa 7 anys!

El Museu d’Art de Cerdanyola es va obrir al públic el 10 de setembre de 2009. Han estat 7 anys de feina intensa i continuem endavant.

unnamedL’aniversari del museu coincideix amb la celebració de la Diada Nacional de Catalunya. De fet al modernisme, reivindicat per l’arquitecte Lluís Domènech i Muntaner com a “estil nacional” es poden trobar constants al·lusions a la recuperació de la identitat i als símbols nacionals. Al MAC hi podeu veure la presència constant de la rosa, el drac i Sant Jordi com a patró de Catalunya.

Ho celebrarem amb diverses activitats el cap de setmana del 16 al 18 amb les Jornades Europpes del Patrimoni, la inauguració de l’exposició LUMINA  de Carme Miquel i la III edició de la Jornada d’Art i Joves. Properament anireu rebent informació més concreta.

Hi haurà jornades de portes obertes els dies 11, 16, 17 i 18 de setembre, i el diumenge 18 a les 12h hi haurà una visita guiada a l’exposició permanent.

Per anar escalfant motors, us adjuntem el programa d’activitats fins a final d’any que us podeu baixar des d’aquest enllaç.

Comparteix: