El FIT Festival regala cultura!

L’organització del FIT Festival proposa comprar les entrades anticipades els dies 8 i 18 de setembre. Qui ho faci rebrà un pack FIT Cultura amb entrades familiars als museus de la ciutat i altres regals molt interessants.

FIT_turismecatalaComprar les entrades anticipades per al FIT Festival té premi. Aquesta és la proposta que llencen des de Bambalnia, entitat organitzadora del Festival Internacional de Teatre Infantil i Juvenil que es farà a la nostra ciutat els dies 23, 24 i 25 de setembre. Com aconseguir els premis? Només cal comprar les entrades anticipades per a més d’un espectacle – cal que siguin diferents – i es rebrà un Pack Cultura. Amb entrades familiars per als museus de la ciutat, entrada a un dels espectacles de la programació estable de Bambalina 2016 – 2017, llibres, quaderns, revistes Cavall Fort i Tatanu, entra d’altres obsequis.

Per accedir a la promoció FIT Cultura, podeu comprar les entrades a la paradeta que muntarà l’organització el dijous 8 de setembre al jardí del Museu d’Art de Cerdanyola, a partir de les 18h. Aquell dia, a més, es presentarà el festival que enguany compleix 10 anys. Es farà en un acte obert i hi haurà una manera celebració ‘molt dolça’ i es farà un tast d’un dels espectacles que es veuran al FIT Festival.

El diumenge 18 de setembre l’organització del FIT Festival farà promoció en el marc de la Fira de l’Esport, que es muntarà al parc del Turonet.

Les entrades anticipades per la FIT Festival es podran adquirir a l’Ateneu a partir del 12 de setembre. De dilluns a divendres, de 10 a 13h i de 17 a 21h, dissabtes de 10 a 13h.


Tota la informació del FIT Festival

Comparteix: