La Escalera s’acomiada de la TV

Després de quatre anys d’emissió a la TDT de Madrid, La Escalera abandona el seu projecte més ambiciós, on col·laboraven un total de set entitats de tot l’Estat.

img_20130622_133503Possiblement el programa que es va emetre el dimecres 22 de juny va ser l’”adéu” de La Escalera TV, i és que l’Associació Cultural La Escalera ha decidit aturar – no han manifestat si momentània o definitivament – el projecte més ambiciós que tenia: La Escalera TV, una idea de Javier Panadero, Marta Sánchez i Miguel Molina. Aquest programa s’emetia en la TDT de Madrid (Canal 33 i Tele-K), a TomaLaTele, i als portals informatius KaosEnLaRed i Línea36, a més a més, també va comptar amb la col·laboració de Ripollet Ràdio i Mollet amb Cuba.

La Escalera TV es va acomiadar anunciant que la quarta temporada es gravaria als estudis de Tele-K, però finalment l’Associació ha aturat els contactes amb els artistes per tomar-se un temps per repensar-se i elaborar nous projectes culturals. L’associació ha demanat disculpes a totes les entitats col·laboradores, en especial a Tele-K, “que en tot moment s’han mostrat entregades en la nova temporada, com ho van fer amb les tres anteriors”.

Durant les tres temporades de La Escalera han passat pel plató, situat a Ripollet, artistes com Pedro Pastor, Los Delinqüentes, Permiso de la Dama, Jordi Montañez, Miguel Ángel Bueno, Navil Palestina, entre d’altres. Fins i tot, Aleida Guevara, la filla del conegut revolucionari Ernesto Che Guevara, va passar pel programa explicant anècdotes del seu pare i cantant una cançó de Silvio Rodríguez.

Comparteix: