Tanca la XIII edició del Campus Ítaca

El programa ha comptat amb la participació de 20 estudiants de 3r d’ESO de 4 instituts de la nostra ciutat: Banús, Forat del Vent, Gorgs i Jaume Mimó.

itacaLa presentació dels resultats dels projectes que han desenvolupat els estudiants i el lliurament del premi a l’equip més participatiu i el premi del concurs literari Ítaca, a més dels diplomes als alumnes i als instituts participants, clou el Campus Ítaca de la
Univesitat Autònoma de Barcelona.

A Cerdanyola han participat en el Campus Ítaca, que arriba enguany a la tretzena edició, 20 estudiants de 3r d’ESO de 4 instituts de Cerdanyola: Banús, Forat del Vent, Gorgs i Jaume Mimó.

El Campus Ítaca, desenvolupat del 27 de juny al 14 de juliol, és un programa socioeducatiu dirigit a nois i noies de 15 anys que, en l’última etapa obligatòria, hauran de decidir accedir al món laboral, cursar un mòdul professional de grau mitjà o bé fer batxillerat i accedir a la universitat. Enguany el Campus 2016 s’ha incrementat  en 1 comarca, 3 localitats, 24 instituts i 60 joves participants, arribant així a col·laborar amb 33 ajuntaments de 7 comarques de la província de Barcelona, amb un total de 77 institut, i 388 estudiants de 3r d’ESO. L’objectiu ha estat incentivar-los a continuar la seva formació per ampliar el ventall de possibilitats de futur i fer de la UAB un espai de convivència entre alumnes.

Comparteix: