L’Associació de l’Esport ja està treballant en la segona edició de la Fira de l’Esport

L’Associació de l’Esport de Cerdanyola ja treballa en l’organització de la segona edició de la Fira de l’Esport de Cerdanyola. Tot just uns dies després de la celebració del II Congrés de l’Esport, l’AEC ja ha posat la maquinària en marxa per celebrar amb l’esport local la trobada social i esportiva de l’any.

Enguany la Fira de l’Esport es farà el diumenge 18 de setembre al seu lloc habitual, el Parc del Turó. L’organització introduirà aquest any algunes novetats en relació a la primera edició. L’ampliació de l’espai i la inclue3sió de noves modalitats esportives permetran a l’esport local mostrar el seu múscul just en la pretemporada, quan els clubs i esportistes es posen en marxa.

Després de la primera i exitosa edició, en la que van participar més de 3.000 persones, l’Associació de l’Esport enceta el camí de la consolidació de la Fira com a esdeveniment de ciutat. La Fira és l’espai on entitats, clubs, gimnasos, esportistes, comerços, empreses i institucions podran mostrar i promoure la seva activitat, els seus productes i els seus serveis.

 

Comparteix: