ERC Cerdanyola renova l’executiva local

El divendres 8 de juliol l’assemblea local d’Esquerra Republicana ha renovat l’executiva del partit a Cerdanyola. Els militants han aprovat per unanimitat la proposta presentada pel nou equip durant l’assemblea amb Albert Turon a la presidència i Marina Sureda com a secretària d’organització.

IMG-20160708-WA0017En primer lloc s’ha escoltat el balanç de la presidenta sortint, Helena Solà, i s’ha exposat la situació econòmica actual, sanejada i amb equilibri entre ingressos i despeses. Una breu repassada a l’evolució política local ha fet palesa la necessitat del relleu al principal òrgan de direcció local.

L’entrada al govern municipal dels regidors d’Esquerra fa necessari configurar un nou equip de treball que els rellevi de les tasques que tenien a la Secció Local. Tanmateix Helena Solà, Daniel Mallen i Íñigo Enterria es mantindran a l’executiva amb altres responsabilitats per tal que el Grup Municipal col·labori estretament amb la Secció Local.

La nova executiva combina militants amb anys experiència, com Marina Sureda al càrrec de la secretaria d’organització, amb incorporacions recents com Albert Turon que en serà el president. La proposta aprovada es basa en el treball d’un equip que en total integrarà 11 persones, la cooperació amb els regidors de govern, i la necessitat d’afrontar els reptes amb rigor i la major professionalitat possible.

Durant l’assemblea es van exposar els objectius que es proposa la nova executiva com ara ampliar la base social, consolidar la línia de creixement electoral i millorar la presència pública del partit a Cerdanyola. Aquest plantejament s’afrontarà amb un pla de relacions públiques, rellançant la comunicació i treballant amb previsió una agenda d’actes que vagi més enllà dels estrictament polítics.

Un dels principals reptes és interioritzar l’enfocament de gènere a totes les activitats. La secretaria de la dona assumeix el repte d’augmentar el nombre d’afiliades i buscar la paritat als òrgans i responsabilitats de la Secció Local.

La voluntat de transparència i de proximitat amb la realitat social de Cerdanyola es plasmarà també en convocar de manera sistemàtica, un cop al mes, una executiva oberta. En aquesta reunió de treball, amb presència també dels regidors electes, es convida participar a tothom qui vulgui fer preguntes o propostes més enllà dels propis militants i l’entorn de la Secció Local.

Comparteix: