El cicle de música Artpegi tanca inaugurant l’exposició Contes de la Mediterrània

El concert de Burruezo & Bohèmia Camerata servirà per cloure el cicle de música als museus Artpegi i alhora inaugurar l’exposició Contes de la Mediterrània, que es podrà visita al Museu de Ca n’Oliver fins el 10 de setembre.

Contes_mediterraniaPedro Burruezo, amb la seva Bohèmia Camerata (en format trio), oferiran el concert Misticíssimus i Contes de la Mediterrània al Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver el divendres 15 de juliol a les 22h. Aquest concert serà el darrer del cinquè cicle Artpegi música als museus, que enguany ha portat a la ciutat la Barcelona Gipsy Balkan Orchestra i el recital de piano de Jorge Nava. El divendres 15 de juliol serà el torn de Burruezo & Bohèmia Camerata i el seu repertori que, amb arrels a diferents músiques medievals, traslladarà a les persones assistents des del pretèrit fins al futur. Músiques amb perfums d’Al-Andalus, de la Catalunya jueva, de trobadors llunyans… Música amb arrels però des d’una perspectiva absolutament contemporània i trencadora.

A més, el concert de Burruezo & Bohèmia Camerata servirà per inaugurar la nova exposició del Museu de Ca n’Oliver Contes de la Mediterrània. A l’inici i final del concert, Vespres Literaris s’encarregarà de fer la lectura d’un dels contes de la mostra. A més, a l’acabar el concert, les persones assistents podran tancar la nit de música i tradició amb una copa de cava a la terrassa del Museu.

Contes per la Mediterrània vol ser un viatge per set contes de diferents cultures de la Mediterrània occidental a través dels dibuixos de Delphine Labedan. Grans i petits podran gaudir de la mostra acompanyats de personatges com el Patufet, Pinotxo i l’Aixa Kandixa…

Contes de la Mediterrània es podrà visita fins el 10 de setembre, dia que es representarà l’espectacle familiar Contes de la Mediterrània de les germanes Baldufa a càrrec de Tanaka Teatre. L’horari de l’exposició serà l’habitual del museu: dimecres, dijous i divendres de 17h a 20h, els dissabtes d’1 1 a 14:30h i de 16:30h a 20h i els diumenges i festius de 10:30h a 14:30h. A més, tots els dissabtes entre el 23 de juliol i el 3 de setembre, a les 18:30h, es farà una visita guiada a l’exposició. I les famílies que ho desitgin podran visitar la mostra amb el joc de descoberta D’on venen els contes?

Comparteix: