El Club de Tennis Cerdanyola proposa un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament

La junta directiva del Club de Tennis Cerdanyola ha publicat un comunicat on demana un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament amb la voluntat i el compromís d’assolir acords per a la gestió del CEM Riu Sec.

teniscerdanyolaEl Club de Tennis Cerdanyola va concórrer fa més d’un any al concurs convocat per l’Ajuntament per a la gestió de les instal·lacions esportives, tennis i pàdel, de l’àrea del Riu Sec, antics camps de la Uralita. Ho va fer, segons el club,  “sense tenir en compte el difícil equilibri econòmic que representava la seva explotació, com ho prova el fet que no es va presentar cap més licitador”. En aquells moments existien unes expectatives de gestió que ara, transcorregut més d’un any des de la seva adjudicació, ja no existeixen, per la qual cosa, i sota les condicions fixades als plecs, el Club de Tennis creu que en l’actualitat l’adjudicació no resulta viable.

Malgrat tot el que s’ha dit anteriorment, el Club de Tennis Cerdanyola, fidel als principis que van impulsar la seva creació, fa gairebé 50 anys, ha presentat un escrit a l’Ajuntament indicant que està obert a estudiar qualsevol fórmula de compromís que faciliti la pràctica de l’esport de raqueta per als veïns de la població. Aquesta fórmula fins i tot podria incloure el lliurament a mitjà termini de les instal·lacions del carrer Foment a l’Ajuntament, en les condicions que de comú acord es pactin.

Tot això podria materialitzar-se mitjançant un conveni de col·laboració per a la gestió de les instal·lacions, sota les següents premisses o condicions:

• Les instal·lacions, que hauran de lliurar-se en correctes condicions, hauran de quedar obertes a tots els veïns de la població, bé en la seva condició de socis, si així ho desitgen, o abonant les tarifes d’ús aprovades.

• Tots els ingressos que es recaptin hauran de destinar-se al manteniment o millora de les instal·lacions, sense que cap persona o entitat pugui obtenir benefici econòmic de cap tipus.

• Per tal de garantir el compliment d’aquestes condicions, l’Ajuntament podrà auditar els comptes del Club quan ho estimi convenient.

• Qualsevol altra condició que d’un estudi més acurat pugui sorgir i que sigui acceptada per ambdues parts.

Dit això, el Club espera que el Consistori s’adoni de l’esperit de col·laboració que presideix l’escrit i amb el qual, en qualsevol cas, desitjaria iniciar les converses per tal de trobar una solució que garanteixi que l’esport del tennis es pugui seguir practicant a Cerdanyola.

El comunicat del club acaba indicant que aquesta preocupació cobra especial rellevància pel que fa als infants que participen en l’Escola de Tennis, les mares i pares dels quals han manifestat la seva preocupació en l’Assemblea General celebrada últimament.

Comparteix: