Un Castell de Conte, bellesa musical i escenogràfica

El passat dijous i divendres el Castell de Sant Marçal es va posar de gal·la per gaudir d’una nova edició del Concert al Castell sota el nom de “Un Castell de Conte”.

DSC02206L’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV) va tornar a deixar bocabadat al públic amb l’última edició del Concert al Castell. Va ser una edició que, per primera vegada, va tenir dues sessions: la primera,  dijous 30 de juny i la segona, divendres 1 de juliol.

Aquest repte intergeneracional (des de 12 a 70 anys) i interdisciplinar (cant, música, dansa aèria, moviment escènic) va ser tot un èxit. L’espectacle, on va predominar bellesa, delicadesa i sincronia entre la banda, la coral, la narració, tècnics i l’escenografia, va estar inspirat en contes i llegendes tradicionals on van sonar obres de grans compositors clàssics, com Gluck, Wagner o Stravinsky. A més a més, i com a grans novetats, la representació escènica va tenir gran importància, comptant amb la participació d’infants i adolescents de diversos centres educatius de la ciutat, amb actuacions artístiques molt ben treballades.

Una altra gran novetat d’aquesta edició és la participació d’Adriana Segurado, qui també s’ha encarregat de la composició narrativa i escènica de l’espectacle. Conjuntament amb Matías Marré, la parella artística va emanar molta màgia a través de les seves interpretacions, també amb la dansa aèria i acrobàcies impossibles.

Acomiadament de Gerard Pastor

La vareta d’en Gerard Pastor donava el tret de sortida, per darrera vegada, com a coordinador instrumental de l’AMCV. El conegut director de les darreres edicions del Concert al Castell, destaca per la seva creativitat i per l’entusiasme  que transmet en acció. Pastor, es va acomiadar de la banda cerdanyolenca al Castell de Sant Marçal. Tot i tancar aquesta etapa amb l’AMCV, obre una de nova en seva carrera musical amb d’altres projectes, que esperem, visitin Cerdanyola en un futur molt proper.

 

 

 

 

Notícies relacionades amb Castell de Sant Marçal

Comparteix: