Última visita guiada per a descobrir l’exposició ‘Temps de pólvora’

El Museu d’Història de Cerdanyola oferirà el proper dissabte 9 de juliol una visita guiada gratuïta a l’exposició temporal Temps de pólvora. La Reial i Militar Acadèmia de Matemàtiques de Barcelona.

temps_de_polvoraEl dissabte 9 de juliol serà la darrera oportunitat per a participar en una visita guiada a l’exposició Temps de pólvora, que acaba la seva estança al Museu d’Història de Cerdanyola el diumenge 10 de juliol.

La visita guiada serà gratuïta i servirà per a descobrir una mostra que ens acosta als canvis que es van produir en l’arquitectura, especialment militar, amb l’aplicació de la pólvora en l’armament. Durant la visita, les persones participants coneixeran també la importància creixent que va anar prenent la pólvora en l’enginyeria militar.

La visita guiada tindrà lloc el dissabte 9 de juliol a les 18:30h.

Cerdanyola, terra d’ibers

Com cada segon diumenge de mes, el 10 de juliol a les 12h, es realitzarà una visita guiada a l’exposició permanent Cerdanyola, terra d’ibers i als edificis reconstruïts del poblat. L’activitat, que és gratuïta comprant l’entrada al museu, permet fer un recorregut per la cultura ibèrica, el seu origen, el territori que ocupava, els diferents pobles que la integraven i la seva evolució i ubicació temporal en el món antic.

Museu d’Història de Cerdanyola
www.cerdanyola.cat/museucanoliver
museucanoliver@cerdanyola.cat
Tel. 934.923.322 / 935.804.500
Carrer de València, 19

Comparteix: