S’obre la convocatòria per accedir al viver d’empreses-espai coworking municipal

Poden optar-hi totes les empreses i persones autònomes que compleixin els requisits de les Bases de participació (veure document adjunt).

Viver_empreses_2L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, a través del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica, ha obert la convocatòria per accedir al viver d’empreses espai – coworking ubicat a l’a vinguda Espanya 8 local B.

Les empreses i persones autònomes que vulguin optar-hi han de presentar una sol·licitud juntament amb la documentació demanada a les bases de la convocatòria. Aquests documents s’han de registrar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Cerdanyola fins al 14 de Juliol.

El viver d’empreses – espai Coworking té com a objectiu contribuir a la supervivència de les noves empreses, oferint una sèrie de serveis a preus assequibles com: despatxos amb mobiliari, connexió wifi, sala de reunions, suport administratiu, espai coworking per a professionals i assistència tècnica i suport en la consolidació de l’empresa (servei gratuït).

Per a més informació i suport en la tramitació, poseu-vos en contacte amb l’àrea de creació i consolidació d’empreses del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, tel. 935 947 050 o envieu un email a consolidacioiempresa@cerdanyola.cat amb còpia a canserra@cerdanyola.cat.

Comparteix: