La Biblioteca Central de Cerdanyola acull l’exposició Una guerra de trinxeres

Fins al 14 de juliol es pot visitar la mostra sobre la literatura i el cinema de la Primera Guerra Mundial 1914-1918.

Cartell_Expo_Una_guerra_de_trinxeraL’exposició Una guerra de trinxeres. Literatura i cinema de la Primera Guerra Mundial 1914-1918 es pot visitar a la segona planta de la Biblioteca Central de Cerdanyola fins al dijous 14 de juliol. L’exposició va ser realitzada per la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona l’any 2014 amb motiu del centenari de l’inici de la Primera Guerra Mundial, un conflicte bèl·lic que va transformar el món radicalment.

La mostra s’estructura principalment en els àmbits temàtics de la literatura i el cinema i visualment vol remetre a la idea de trinxera que es va convertir en l’espai de vida i mort de milions de soldats. Els textos que acompanyen l’exposició són de l’escriptor Sebastià Bennassar. A més, la mostra està complementada per una exposició bibliogràfica amb pel·lícules, novel·les i monografies sobre el tema del fons de la Biblioteca Central de Cerdanyola.

Una guerra de trinxeres pot ser visitada en l’horari de la Biblioteca, que a partir de l’1 de juliol serà de dilluns a divendres de 15:30h a 20:30h. Avui i demà, 29 i 30 de juny, l’exposició també es podrà visitar al matí de 10h a 14h. A més, els dies 6 i 13 de juliol es farà una visita comentada per a les persones interessades a les 19h.

Comparteix: