Cerdanyola s’afegeix al Liceu a la Fresca

El divendres 8 de juliol a les 22h es farà la retransmissió de l’òpera La Bohème en una pantalla gegant instal·lada a la plaça de Jaume Grau i Altayó. L’òpera s’estarà fent al mateix moment al Gran Teatre del Liceu i serà retransmesa de forma simultània a les ciutats adherides a l’activitat Liceu a la fresca.

cartell liceu fresca 15-16_final_menorca_finalCerdanyola del Vallès s’ha sumat a la iniciativa Liceu a la fresca promoguda pel Gran Teatre del Liceu. A la ciutat, conjuntament amb la resta de municipis adherits, es projectarà en una pantalla gegant instal·lada a la plaça Jaume Grau i Altayó l’òpera La Bohème que s’estarà fent al mateix moment al Teatre del Liceu. L’emissió de l’òpera està prevista pel divendres 8 de juliol a les 22h de forma simultània a totes les pantalles gegants instal·lades als municipis participants.

El Liceu a la fresca té com a objectiu promoure i potenciar la cultura expandint i difonent l’òpera per tot el territori. La primera edició del Liceu a la fresca es va fer l’any passat amb la retransmissió de La Traviatta. Llavors van ser 13 les localitats que van instal·lar pantalles gegants. Aquest any, l’objectiu és arribar a les 100 localitats.

La història de La Bohème de Puccini transcorre en unes golfes d’un edifici de París a on neix l’amor entre la Mimí i el Rodolfo. Malgrat ser feliços junts, Rodolfo trenca la relació amb l’excusa del coqueteig de la Mimí. La realitat és que ella està molt malalta i se sent culpable de que la seva vida austera l’ha fet empitjorar. Al final, es troben de nou un breu moment abans que ella mori.

Comparteix: