350 infants gaudiran dels Casals d’Estiu Municipals

Avui han començat els Casals d’Estiu Municipals, que enguany es duen a terme a les escoles Carles Buïgas i Serraperera.

Casals_2Entre avui i el proper 29 de juliol, 350 infants participaran als Casals d’Estiu Municipals de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. Els casals compten amb una llarga tradició a la ciutat i des del programa d’infància ofereixen als infants i a les seves famílies una oferta de qualitat de lleure educatiu estimulant i refrescant.

Enguany, a banda de les activitats habituals, els infants han pogut escollir dues activitats especialitzades. Els més petits ho han fet entre manualitats i creativitat, experimentació i ciència i dansa i cuina creativa. Les opcions pels més grans han estat acrobàcia, cuina creativa, ciència i robòtica i ball modern.

A més, els infants participants als casal gaudiran de les piscines del Bosc Tancat una vegada per setmana i faran diferents sortides, entre d’altres indrets, al Museu de la Xocolata, Catalunya en Miniatura i Aqualeón.

Els Casals d’Estiu Municipals estan organitzats en 5 torns de caràcter setmanal i les escoles que els acullen enguany són Carles Buïgas i Serraperera.

Comparteix: