Visita al castell de Montjuïc: ‘Un castell per defensar Barcelona’

Dins el programa d’activitats de l’exposició temporal Temps de pólvora, el dissabte 2 de juliol s’organitza una visita al castell de Montjuïc.

Castell_de_MontjuicEl Museu de Ca n’Oliver ha organitzat una visita al castell de Montjuïc emmarcada en la programació de l’exposició Temps de pólvora. La sortida tindrà lloc el dissabte 2 de juliol i per a participar cal inscriure’s prèviament al telèfon 935 804 500. L’activitat és gratuïta i les places limitades.

La visita al castell de Montjuïc vol fer descobrir a les persones participants una fortalesa militar concebuda per defensar-se d’un armament que ja utilitzava la pólvora. L’activitat consistirà en una passejada lliure pel recinte militar i les exposicions i posteriorment una visita guiada a diferents espais del castell, alguns dels quals no es poden veure sense guia.

El desplaçament fins a Montjuïc es farà en transport públic a compte de cada participant. Es sortirà de l’estació de Renfe de Cerdanyola del Vallès a les 10h. La visita acabarà a les 14h i el retorn serà lliure.

Comparteix: