Conferència ‘Fons, armari i figura per Ismael Smith’

Activitat que s’emmarca en els actes del Dia internacional de l’orgull gai programats a la ciutat el dimarts 28 de juny. La conferència es farà al MAC can Domènech, a partir de les 19:30h. Prèviament, a les 10h i al mateix indret, es presentarà la Xarxa de municipis LGTBIQ, de la qual Cerdanyola del Vallès n’és promotora.

smith5_amb_MARIx_ANDREU_I_MODELCerdanyola del Vallès se suma a la celebració dels actes del Dia internacional de l’orgumm gai amb la presentació de la xarxa de municipis LGTBIQ, de la qual n’és pionera, i amb la celebració d’una conferència dedicada a Ismael Smith, artista molt vincular a Cerdanyola del Vallès, i la seva peculiar visió de l’art i la identitat sexual.  la conferència anirà a càrrec del col·lectiu Equipo Palomar (Mariokissme + R. Marcos Mota) sobre el projecte becat per la Sala d’Art Jove en col·laboració amb el Museu Nacional d’Art de Catalunya al voltant de la figura d’Smith i la seva peculiar visió de l’art i la identitat sexual.

Equipo Palomar, col·lectiu afincat a Barcelona, pren el dia de l’orgull LGBT per parlar del seu projecte “Ismael Smith i el fons d’armari” realitzat sota el marc de Sala d’Art Jove’15, tot prenent la figura d’Ismael com a eix per rellegir l’època del modernisme tardà sota una visió queer. Durant la xerrada mostraran part de la seva investigació i materials resultants del laboratori que van activar durant la segona meitat de 2015; procés creatiu i de discussió per ampliar la limitant visió heterosexista de la història, complexitzant-la per entendre d’on venim i quins errors no repetir.

Fitxa tècnica

Conferència ‘Fons, armari i figura per Ismael Smith’
Dimarts 28 de juny, 19:30h
MAC Can Domènech, carrer de Sant Martí, 88

Comparteix: