L’Escola Escaladei acollirà un concert solidari amb l’Equador

El concert solidari que cada any organitza l’Escola Escaladei es farà el proper diumenge, 26 de juny de 2016 a les 7 de la tarda al Teatre de l’Ateneu.

escaladeiAquest cop l’acte anirà destinat a recaptar fons per ajudar els damnificats pel terratrèmol de magnitud 7,8 que es va produir ara fa dos mesos a l’Equador, i servirà per ajudar a la reconstrucció de la ciutat de Jama. El fet que algunes situacions dramàtiques sembla que no existeixin quan desapareixen de les portades dels mitjans de comunicació, tot i que la necessitat d’ajut és molt gran, ha motivat l’objectiu del concert d’enguany.

El concert

El concert comptarà amb la participació de Sergi Toà, Ramon Sauló i Luís de Arquer, entre d’altre, a més de la Coral de pares i mares de l’Escola Escaladei. Les entrades-donatiu es podran adquirir al preu de 5 euros anticipadament a la Floristeria Casamitjana i a l’Ateneu abans del concert.

La recaptació es lliurarà a l’associació ALII (Associació Llatinoamericana per a la Integració dels Immigrants) que treballa des de Cerdanyola del Vallès per aconseguir aquesta ajuda per a la reactivació del mercat municipal de la ciutat de Jama. Una iniciativa que es fa en coordinació amb el Fons Català de Cooperació i l’administració equatoriana.

Jama

Jama és una ciutat de la província de Manabí, a Equador, amb una població de 23.253 habitants. És ubicada a prop de Pedernales, on es va situar l’epicentre del terratrèmol del 16 d’a bril. El sisme va provocar que un alt percentatge dels habitatges i equipaments de la ciutat es col·lapsessin. El terratrèmol, de magnitud 7,8 en l’escala Richter, va afectar bona de l’Equador provocant 661 morts, 12 desapareguts i 6274 ferits.

Comparteix: