Demà es celebrarà un ple extraordinari sobre el PEM Guiera

Demà dijous se celebrarà un ple extraordinari per tractar una moció presentada pels grups municipals del PSC, Ciutadans i Partit Popular en relació a la gestió del centre esportiu municipal PEM Guiera.

pem_guieraA falta d’una setmana per la celebració del ple ordinari del mes de juny, l’Ajuntament de Cerdanyola ha convocat un ple extraordinari, que es realitzarà aquest dijous a les 12 del migdia a la sala de plens, per tractar una moció presentada pels grups municipals del PSC, Ciutadans i Partit Popular en relació a la gestió del centre esportiu municipal PEM Guiera.

La moció presentada pels grups de l’oposició demanen al Govern que assumeixi directament la gestió i l’explotació del PEM Guiera a partir del cinc d’agost, garantint la continuïtat del servei, alhora que demana que, en cas d’externalitzar la gestió i explotació de les instal·lacions, es faci sota un únic contracte a favor d’un únic concessionari.

El cost del ple extraordinari

El ple extraordinari té un cost “extra” per les arques de l’Ajuntament, ja que cada regidor de l’oposició – i Josep Grau – cobrarà 379,44€ per assistència.

Comparteix: