La Escalera tanca la tercera temporada de TV

L’Associació de música d’autor “La Escalera”, creada per ciutadanes de Cerdanyola i Ripollet, tanca aquest dimecres la tercera temporada del seu programa a la TDT.

img_20130622_133503Canal 33 Madrid i Tele-K han emetran aquest dimecres l’últim programa de la temporada de La Escalera, un programa dedicat a la cultura i a la música d’autor que s’emet per TDT. Durant aquesta temporada (2015-2016) han passat pel plató, situat a Ripollet, artistes com Pedro Pastor, Marc Freixas, Albert Gàmez, Javi Jareño i Alma de Boquerón, entre d’altres, però si alguna invitada ha marcat aquesta temporada ha sigut l’entrevista a Aleida Guevara, la filla del conegut revolucionari Ernesto Che Guevara. Durant el programa, Aleida explica anècdotes del seu pare i es llança a cantar una cançó de Silvio Rodriguez.

L’últim programa, que s’emetrà aquest dimecres a totes les plataformes associades, serà protagonitzat per Laura Jareño, cantautora colomenca que actualment està preparant el seu segon disc, amb temes de pop, folk i la bossa nova.

La Escalera TV, tres anys portant la música d’autor a la TDT

El programa, que és mensual, s’ha emès la darrera setmana de cada mes per TDT a la Comunidad de Madrid, mitjançant Canal 33 i Tele-K. A més a més, el programa es pot veure a les plataformes TomaLaTele, i els portals informatius KaosEnLaRed i Línea36. Aquest últim és un nou col·laborador que “La Escalera” ha aconseguit durant aquest estiu.

El programa va ser una idea de Javier Panadero, Marta Sánchez i Miguel Molina. La primera temporada va ser presentada per Marta Sànchez però, per motius laborals, va haver d’abandonar el programa i aquest va passar a ser presentat “accidentalment” per Miguel Molina. Per la seva banda, Javier Panadero ha sigut el director de les tres temporades. Com ja va passar la segona temporada, l’Associació Mollet amb Cuba col·labora amb el programa de TV apropant, una temporada més, la cultura cubana.

Comparteix: