Gran èxit de participació durant la temporada de primavera de la Jugatecambiental

1.438 participants han gaudit de les 14 sessions d’activitats i tallers proposats al Parc del Turonet.

JugatecambientalL’afluència de públic a la Jugatecambiental durant el seu cicle de primavera ha estat considerablement major que el de fa tot just un any. Entre el 28 de febrer i el 12 de juny han participat en les activitats programades cada diumenge al matí un total de 1.438 persones, mentre que un any abans havien passat 465 durant el mateix període.

Durant la primavera s’han fet 14 sessions setmanals entre les que destaquen dues activitats de gran formar i que van aplegar un important nombre de públic. El 28 de febrer, l’Ecojuga, un parc de jocs realitzat amb materials reciclats per a tota la família, va donar la benvinguda a la Jugatecambiental de primavera. D’altra banda, coincidint amb el Firestoc Primavera, el 10 d’abril, es va instal·lar al Parc del Turonet la Festa d’Aigües, una gran ludoteca amb jocs d’aigua que va comptar amb la col·laboració d’Aigües de Barcelona.

Durant la temporada de primavera també s’han fet altres activitats, jocs i tallers. Trencadís de fauna, Pugem al cim del turó, La flor inventada, Construïm un hort vertical, Hotels per a insectes… han estat algunes de les activitats dutes a terme. Totes elles tenen com a objectiu oferir un espai de relació i gaudi per a les famílies mitjançant el joc i l’experimentació.

La Jugatecambiental

La Jugatecambiental és un projecte compartit entre l’Àrea Metropolitana de Barcelona i diferents Ajuntaments metropolitants, entre ells el de Cerdanyola del Vallès. Les activitats programades estan dirigides per educadors i educadores ambientals amb experiència que posen en valor la importància social, patrimonial i ambiental dels parcs així com també el respecte per l’entorn i el civisme.

La Jugatecambiental fa una aturada estiuenca i tornarà amb un nou cicle d’activitats i propostes durant la tardor a partir del 18 de setembre.

Comparteix: