Atrako a Mano Armada presenta el seu darrer disc compartint escenari amb Gatillazo

La banda de punk rock antiautoritari de Cerdanyola, Atrako a Mano Armada, acaba de presentar el seu quart disc “Siempre fuimos cuatro gatos” a la Sala Salamandra, compartint escenari amb Gatillazo, el grup del mític Evaristo (ex de la Polla Records).

Atrako a Mano Armada és un projecte que va començar fa més de 15 anys a Cerdanyola de la mà de Joan, Rayco, Mofo, Dani i Félix. Durant aquests últims anys els seus acords han passat per diversos músics, fins arribar a la formació actual, que compta amb: Miguel (Bateria i cors), Wini (Baix i cors), Furi (Guitarra i veus), Félix (Guitarra i veus) i Beno (Tècnic de so).

El passat divendres, el grup local va omplir la Sala Salamandra (Hospitalet de Llobregat) a cops de guitarra, baix i bateria però, sobretot, amb unes lletres carregades de missatges antiautoritaris. Seguidament, els Gatillazo van continuar la festa amb un públic molt entregat, de principi a fi, al gran Evaristo Páramos, ex cantant de La Polla Records, una de les influències d’Atrako a Mano Armada.

Escolta el disc “Siempre fuimos cuatro gatos“. [Web] [Facebook]

Imatges i vídeos del concert

Comparteix: