El Centre de Formació d’Adults L’Alzina obre les preinscripcions per al curs 2016-17

El centre ofereix un ampli ventall de cursos i nivells. Per a tots ells, el període de preinscripció serà entre el 20 i el 28 de juny.

lxalzinaEl Centre de Formació d’Adults L’Alzina ofereix per al curs 2016-17 cursos d’alfabetització, de Graduat d’Educació Secundària, de Català, d’Anglès, d’Informàtica i de preparació de provés d’accés als Cicles Formatius de Grau Superior.

El curs vinent, hi haurà algunes novetats. Als cursos d’informàtica s’afegirà un quart nivell, que se sumarà als tres ja existents. Cal destacar que les persones que segueixen i aproven els cursos d’informàtica reben un certificat de competència digital (COMPETIC) reconegut pel Servei d’Ocupació de Catalunya i empreses privades. També, en el curs de nivell superior d’anglès, l’alumnat passarà de fer 3 a 4 hores setmanals.

La directora del CFA L’Alzina, Eulàlia Roger, destaca que ”cada vegada ampliem més l’oferta educativa dirigida a les persones adultes afegint més nivells”. Roger explica també que els nivells elementals els segueixen persones que es volen iniciar en algunes de les disciplines ofertades i també hi ha nivells avançats per aquelles persones que volen ampliar els seus coneixements i millorar així el seu currículum.

Les persones interessades en seguir alguna de les formacions del CFA L’Alzina el curs vinent han de tramitar la preinscripció entre el 20 i 28 de juny. L’horari serà dilluns 20, dimecres 22 i dimarts 28 de 17h a 19h i el dimarts 21, dijous 23 i dilluns 27 de 10h a 12h. La documentació que cal aportar és el DNI, NIE o Passaport i en el cas de l’alumnat que vulgui seguir el curs de Graduat d’Educació Secundària també l’expedient acadèmic en el cas de disposar d’ell.

Més informació
Centre de Formació d’Adults L’Alzina
Carrer Romaní, 5
Tel. 935 864 459

https://sites.google.com/site/cfalalzina/

Comparteix: