L’Ajuntament actua al polígon Polizur per a pacificar la zona

Les irregularitats de tota mena detectades a les immediacions de la discoteca existent han motivat l’actuació municipal.

mandawaL’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha posat en marxa un operatiu per a pacificar l’accés de la sala Mama Mandawa i donar resposta a diverses irregularitats detectades a la zona. Botellots, aparcaments irregulars, acumulacions de brutícia i alteracions de l’ordre públic són algunes de les incidències registrades, junt amb actes vandàlics que han perjudicat les llars del veïnat de La Farigola, empreses, equipaments d’entitats i instal·lacions municipals – ascensors de la zona – o la caseta dels equips de ràdio de la Policia Local, entre d’altres. La situació havia arribat al punt que els equips de neteja municipals no podien treballar a la zona perquè els ho impedien o que els equips del SEM, requerits en alguna ocasió, els era impossible accedir-hi.

L’actuació policial que es du a terme els caps de setmana s’ha concebut perquè sigui el menys invasiva possible. L’operatiu, dissenyat i coordinat sobre el terreny la Policia Local i els Mossos d’Esquadra, restringeix l’accés amb vehicle a la zona per tal d’evitar que es facin festes alternatives a la via pública, tal i com resultava habitual fins ara. Hi ha la possibilitat d’aparcar a uns escassos 5 minuts caminant.
Els agents policials, en compliment de la normativa vigent, impedeixen l’accés al lloc amb begudes alcohòliques o substàncies estupefaents, garantint així la pacífica convivència, alhora que es permet l’accés als clients de la sala de festes.

L’Ajuntament manifesta el seu suport a la música en directe i a la cultura en general. Espera que la pacificació de la zona permeti la coexistència del local de lleure amb les empreses del polígon i el veïnat dels barris propers. És per això que es mostra obert al diàleg amb la sala afectada. El govern municipal espera que en poc temps la sala també es beneficiï de la millora en l’entorn.

Comparteix: