El govern municipal es reuneix amb una delegació de l’EM La Sínia

La comunitat de l’Escola Municipal La Sínia es va concentrar ahir al vespre davant l’Ajuntament per manifestar la seva disconformitat amb la convocatòria d’una nova borsa d’interins per al centre.

Imatge: Web de La Sinia

Imatge: Web de La Sinia

Una delegació del govern municipal es va reunir ahir per la tarda amb una representació de la comunitat de l’Escola Municipal La Sínia. A la reunió, el govern va explicar la seva posició respecte a la situació del personal interí que treballa a l’escola. La borsa de treball d’interins quedarà com està actualment. Es treballarà perquè les dues places de mestres extres que té l’escola – finançades amb recursos municipals, no del Departament d’Educació – es puguin vincular al centre en funció del projecte pedagògic i les necessitats detectades. I el govern va assumir la petició de la comunitat perquè els contractes de substitució que finalitzen el 30 de juny es puguin vinculin, en els casos reducció de jornades, al contracte de la persona a qui es cobreix.

Les parts s’emplaçaren a seguir parlant de l’Escola Municipal La Sínia i les seves necessitats. El govern municipal reitera el seu compromís amb l’escola i l’educació pública i de qualitat, al temps que referma la seva voluntat de diàleg amb la comunitat del centre, tal i com ha fet fins ara.

Comparteix: