Comunicat de l’Ajuntament davant les darreres agressions masclistes i homòfobes

El municipi va posar ahir al matí a mig pal la bandera de l’arc de Sant Martí amb un llaç negre.

Bandera_a_mig_palL’Ajuntament i la ciutat de Cerdanyola del Vallès volem manifestar el nostre condol, rebuig i condemna pel darrer assassinat d’una dona a Badalona a causa d’un acte de violència masclista.

Tanmateix volem expressar la nostra radical condemna de l’atemptat patit per la comunitat LGTB a Orlando, el més brutal de la història recent, i la nostra solidaritat amb les víctimes, els seus familiars i amistats.

Uns fets que, més enllà de la distància geogràfica, responen a unes mateixes causes; un sistema que fa de la diferència, ja sigui de gènere o afectiva i sexual, un motiu de desigualtat, d’e stigma, d’odi. Per aquest motiu, apostem més que mai per superar aquestes lògiques patriarcals mitjançant la sensibilització, la prevenció, l’educació i l’acció col·lectiva.

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ens sumen a la concentració convocada aquesta tarda per la Plataforma LGTBI, 20h a la Plaça Sant Jaume, en la què hi participaran les entitats LGTBI d’arreu de Catalunya, la societat civil i representants de les diverses institucions del país.

Comparteix: