Visita guiada a la fortificació ibèrica del turó de Montgrós (El Brull)

Comença la programació de l’exposició “Temps de pólvora ” que acull el Museu de Ca n’Oliver amb una proposta de sortida fora de la ciutat per visitar la fortalesa ibèrica i medieval del turó de Montgrós, a El Brull. Les inscripcions per participar-hi comencen el dijous 9 de juny.

BrullEl Museu i Poblat de ca n’Oliver organitza el diumenge 19 de juny una visita a la imponent fortificació del turó de Montgròs que es troba al Parc Natural del Montseny i pertany al territori de la tribu dels ausetants. La fortalesa es troba en un turó de 750 metres d’alçada i té una muralla de 5 metres d’alt i 145 metres de longitud. La visita permet comparar i veure les diferències entre aquestes construccions i les que es van aixecar a partir de l’ús militar de la pólvora.

L’activitat està recomanada per a majors de 8 anys i és gratuïta. Per a participar cal inscriure’s prèviament al Museu de Ca n’Oliver al 935 804 500 o per correu electrònic al museucanoliver@cerdanyola.cat a partir del 9 de juny. Les places són limitades. El desplaçament es farà en autocar.

Per a més informació

Telèfon 936 923 322 / 935 804 500
museucanoliver@cerdanyola.cat
facebook poblat ibèric de Ca n’Oliver a Cerdanyola

Comparteix: