Cerdanyola acull l’exposició itinerant “Premi LOOP Discovery”

L’exposició recull els vídeos finalistes del premi de vídeo creació Discovery, que va néixer amb l’objectiu d’apostar i reconèixer la recent producció de vídeos i films d’artistes visuals.

loopEl proper dijous, 9 de juny, a les 20 h, s’inaugura al Museu d’Art de Cerdanyola l’exposició “Premi LOOP Discovery”, en la seva edició de 2016. El premi neix el 2015 a iniciativa de LOOP Barcelona i amb el patrocini d’Estrella Damm, amb l’objectiu d’apostar i reconèixer la recent  producció de vídeos i films d’artistes visuals, a través d’una convocatòria oberta a la comunitat artística internacional.

L’exposició reuneix les 10 peces que van ser seleccionades per un jurat professional, juntament amb el vídeo més votat pel públic a través del canal online de Discovery. El guanyador d’aquesta edició del Premi LOOP Discovery va estar Igor Simic (Sèrbia, 1988) amb l’obra “Melancholic drone” (2015). Els altres artistes presents a la mostra són Stijn Demeulenaere, Pol González Novell, Louis Henderson, Daniel Jacoby, David Krippendorff, Lauren Moffatt, Daniel Monroy Cuevas, Paloma Polo, Johanna Reich i Jani Ruscica.

Aquesta exposició s’emmarca en l’edició 2016-2017 del Programa d’exposicions itinerants del Departament de Cultura. A través d’aquest Programa, s’ofereixen mostres d’art contemporani als municipis amb la voluntat d’acostar aquesta disciplina als ciutadans i ciutadanes, en cooperació amb els ens locals. El Celler de Rubí va ser el primer espai on es va poder visitar l’exposició “Premi LOOP Discovery”, en aquesta ocasió, en la seva edició 2015. La mostra continuarà la seva itinerància a Tarragona i a Sant Cugat durant el 2017.

 

Comparteix: