Aquest cap de semana es presenta la primera Fira Cerdanyola Comerç

Dissabte a partir de les 20h i durant tot el diumenge l’entorn de la plaça de l’Abat Oliba acull la I Fira Cerdanyola Comerç

Més de 60 carpes mostraran els productes i serveis dels establiments associats. És una Fira comercial però l’organització ha volgut posar l’accent en el fet de mostrar, perquè la ciutadania comprovi que tot sovint no cal sortir de la ciutat per fer les seves compres i perquè conegui comerços i productes que potser no tenia localitzats. Tindran especial protagonisme els establiments de restauració i hostaleria, per fer més atractiu el conjunt.

La Fira anirà acompanyada de tot d’activitats lúdiques i culturals organitzades per Cerdanyola Comerç i Serveis i per alguns dels establiments participants. Hi actuaran grups locals com Oasi al Mar i Gato Jazz i Anhelo Music, a més de Marcel Pozo y los Azules, a més d’activitats infantils, demostracions de ball i tallers diversos.

La Fira és la cloenda de la campanya Fem Cerdanyola, fes comerç

Cerdanyol Comerç ha explicat durant el passat trimestre que el comerç fa viva la ciutat, que el comerç fa ciutat, un fet que beneficia tota la ciutadania. Per això s’ha demanat a tots els cerdanyolencs i cerdanyolenques que facin comerç, que practiquin la compra de proximitat.

La compra en l’espai urbà beneficia tothom: el comerç ajuda en la neteja de la ciutat, il·lumina els carrers, proporciona sensació de seguretat, els fa atractius per viure-hi i els revaloritza. I, a més, genera ocupació de qualitat i contribueix a mantenir els serveis públics. I, a canvi, proporciona productes i serveis de qualitat, ofereix un servei de proximitat i confiança, coneix els clients, els atén directament, els assessora i els ajuda.

Amb aquesta Fira Cerdanyola Comerç i els seus 190 establiments associats volen col·laborar a reforçar aquesta simbiosi, una col·laboració que eviti una ciutat de persianes abaixades i tot el que comporta i que, pel contrari, ajudi a tenir un espai públic de qualitat i ple de gent que el gaudeix positivament.

Comparteix: